lunes, 19 de abril de 2010

Escollim la música... ens ajudeu?


El senyor DJ ens ha donat deures. Ens demana que fem llista de cançons per al casament.
N'hem d'escollir 3 per a la cerimònia i unes quantes per a diferents moments del menjar... encara que això ja veurem si ho fem....
Ahir ens hi vam posar i la veritat és que és més difícil del que sembla! les que ens semblaven adients per la música, després d'escoltar-les quedaven descartades perque el text no lligava gaire... total, que no ens en vem ensortir massa.
si penseu en alguna cançoneta/musiqueta que pugui ser adient, especialment per la cerimònia, ja ho sabeu, s'accepten propostes!

10 comentarios:

  1. jo en posaria de les paxangueres, que s'en diu... quan es vol ser megasuperalternatiu, s'acaba per no ballar massa.
    no sé, des de en miquel jacson, a rem, bruce, cosetes catalanes, castellanes, que poguem cantar tots, fer trens...i vist l'èxit de l'anterior bodorrio, penso que un micro no pot faltar!!!

    ResponderEliminar
  2. Molt bona obsevació la del micro... Thanks!
    De moment estem pensant en posar la banda sonora de la Lista de Schindler (sencera) i una selecció de Los Planetas. Serà tope diver!

    ResponderEliminar
  3. falta la biork amb "bailando en la oscuridad!!"

    ResponderEliminar
  4. Mmmm... no va mucho con la dinámica general... has recomendaciones de canciones concretas y quizás...

    ResponderEliminar
  5. a veure, vaig estar pensant:
    -algo que pugui agradar als pares (miguel rios, eeeescuchahermanolacanciondelalegriaaaaaa, mirala, coses així).
    -alaska (aquienleimportaloqueyohaga...).
    -hombres g duncan dhu i temes d'aqeusts, són xorres, però donen festa. (dimetunombre9
    -chemical brothers
    -madonna...
    -ostres se m'havien acudits molts més però ara no...

    seguiré pensant...

    ResponderEliminar
  6. Aquest va ser un tema delicat en el nostre casament i recordo que, pel ball, vaig demanar al DJ (que donava la casualitat que era el meu germà que treballa els findes al Prat Verd)un estil vuitentero, des de The Cure fins a Rick Astley, passant per Depeche Mode, INXS o Blondie, amb cançons disco dels 70. I li vaig demanar que no abusés de la "música latina". Però si voleu que us digui la veritat, no sé ni com va sonar, ja que aquell dia no hi poses molta atenció a res.
    A més, després d'unes quantes copes, ballaràs fins i tot la música del telenotícies! Al capdavall, mentre el públic s'ho passi bé, tant fa la música, perquè al final em vaig veure ballant Los Pajaritos, una cançó que prohibiria per llei.

    Ara bé, les cançons de l'àpat sí que van ser especialment triades per naltrus i són aquestes les que heu de seleccionar amb cura. I el cert és que vam ser originals: posar com a primer ball de nuvis el Nothing else matters de Metallica va tenir el seu què!

    A veure si ens sorpreneu!!!

    ResponderEliminar
  7. Aquest va ser un tema delicat en el nostre casament i recordo que, pel ball, vaig demanar al DJ (que donava la casualitat que era el meu germà que treballa els findes al Prat Verd)un estil vuitentero, des de The Cure fins a Rick Astley, passant per Depeche Mode, INXS o Blondie, amb cançons disco dels 70. I li vaig demanar que no abusés de la "música latina".
    Però si voleu que us digui la veritat, no sé ni com va sonar, ja que aquell dia no hi poses molta atenció a res. A més, després d'unes quantes copes, ballaràs fins i tot la música del telenotícies! Al capdavall, mentre el públic s'ho passi bé, tant fa la música, perquè al final em vaig veure ballant Los Pajaritos, una cançó que prohibiria per llei.

    Jo, ara mateix, em decantaria per una selecció de música de grups femenins vocals dels 40-50 (o actuals, que n'hi ha d'aquest estil)i una mica de Django Reinhart mentre anem "jalant".

    Ara bé, les cançons de l'àpat sí que van ser especialment triades per naltrus i són aquestes les que heu de seleccionar amb cura. I el cert és que vam ser originals: posar com a primer ball de nuvis el Nothing else matters de Metallica va tenir el seu què!
    A veure si ens sorpreneu!!!

    ResponderEliminar
  8. Gràcies pels comentaris. Al final ho hem solucionat tot amb un disc de sardanes collonut. El posarem en repetició i ale, a gaudir.

    ResponderEliminar